Medlemskabsbetingelser Bailando.dk

Disse medlemsbetingelser træder i kraft den 1. Oktober 2020

Bailando.dk Vilkår og betingelser
Gældende fra 1. Oktober 2020

Vi har gjort vores bedste for at skrive disse medlemsbetingelser i enkle vendinger. For en hurtig oversigt over vores vilkår og betingelser, se resuméet øverst på dette websted og det resumé, der følger med fed skrift efter hvert afsnit.

Resumé

  • Disse medlemsbetingelser forklarer, hvordan medlemskab af Bailando-fordelklubben, som tilbyder kunder høje rabatter på en bred vifte af varer i kategorierne sko, børnetøj, legetøj, tilbehør, hjem, køkkenudstyr, elektronik osv.
  • Tilbudene via bailando.dk er afhængige af tilgængelighed og kan ændres uden varsel.
  • Som medlem af Bailando får du adgang til et stort antal tilbud i kategorierne ansigtspleje, sport, strand og pool til turen og originale gadgets.
  • Medlemskab af Bailando.dk er tilgængeligt for privatpersoner, der er mindst 18 år og har adresse i Danmark.
  • Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, kan du kontakte os på [email protected]
1

Generelt

1.1

1.2

Disse medlemsbetingelser gælder ud over de købsbetingelser, der gælder for dine køb af varer fra Bailando.dk

1.3

For at blive medlem af og være i stand til at udnytte de medlemsfordele, vi tilbyder, skal du være mindst 18 år og have en adresse i Danmark.

1.4

Du bliver medlem ved at registrere dig på vores hjemmeside, Bailando.dk eller det domæne, vi instruerer.

1.5

Ved at blive medlem af Bailando.dk og bruge hjemmesiden og drage fordel af de fordele, vi tilbyder, accepterer og accepterer du disse medlemsbetingelser, og at du har læst, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores fortrolighedspolitik.

Resumé: Disse medlemsbetingelser gælder for dit medlemskab i Bailando sammen med vores fortrolighedspolitik.

2

Medlemskab

2.1Tilmelding til medlemskab koster 179 DKK inklusive moms pr. Måned.
2.2Ved dit første køb vil du blive tildelt en kvittering i form af en ordrebekræftelse, der indeholder oplysninger om dit medlemskab. Derefter kan du finde alle dine kvitteringer under “Min konto”, når du logger ind på din profil. Du kan når som helst opsige dit medlemskab med undtagelse af de første 24 timer efter registreringen. Du har ikke mulighed for at opsige dit medlemskab inden for de første 24 (24) timer, bemærk også, at du mister din gratis prøveperiode, når du opsiger dit medlemskab. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du let få tildelt en ny, brug funktionen “Glemt adgangskode”, som du kan finde i forbindelse med login. Hvis der i modsætning til forventningerne ville være forhindringer, når du anmoder om en ny adgangskode, kan du kontakte os på [email protected].
2.3Generelt om prøveperiode. Vi has Bailando.dk ønsker, at du som vores medlem skal være tilfreds med dit medlemskab, og derfor tilbyder vi dig en prøveperiode på fjorten (14) dage, når du køber dit første nedsatte produkt fra os. Vi gør dette, så du kan være helt sikker på, at medlemskab hos os er noget, der passer dig og dine behov. I løbet af denne prøveperiode har du også ret til at opsige dit abonnement på medlemskabet.
2.4Opladning af prøveperiode. Medlemskontingentet opkræves først efter en prøveperiode på fjorten (14) dage. I løbet af denne prøveperiode har du ret til at opsige dit medlemskab. Du opkræves ikke medlemsgebyret før femten (15) dage efter, at du har registreret et medlemskab hos Bailando.dk.
2.5Modtagelse af medlemskab. Ved dit første køb vil du blive tildelt en kvittering i form af en ordrebekræftelse, der indeholder oplysninger om dit medlemskab. Derefter kan du finde alle dine kvitteringer under “Min konto”, når du logger ind på din profil. Hvis du har glemt din adgangskode, kan du nemt få tildelt en ny, brug funktionen “Glemt adgangskode”, som du kan finde i forbindelse med login. Hvis der i modsætning til forventningerne ville være forhindringer, når du anmoder om en ny adgangskode, kan du kontakte os på [email protected]
2.6Medmindre et medlem overtræder vilkårene for brug for Bailando.dk, er Bailando.dk berettiget til at udelukke kunden. Det anses for at være krænkende, at kunden registrerer flere konti. I dette tilfælde har Bailando.dk ret til at anmode om kompensation, der anvendes, når Kunden overtræder vilkårene for brug. Hvis Kunden har registreret flere medlemskaber, er Bailando.dk berettiget til at kræve medlemsafgift for hver profil, uanset om medlemskabet er i prøveperioden eller er opsagt i prøveperioden.

Resumé: I løbet af fjorten (14) dages prøveperiode har du ret til at opsige dit medlemskab. Du er fri til at afslutte prøveperioden med undtagelse af de første 24 (24) timer efter indgåelsen af aftalen. Når du annullerer prøveperioden, har du ikke længere adgang til de medlemsfordele, vi tilbyder.

3

Din information

3.1Bevis for korrekthed. Ved at acceptere disse medlemsbetingelser forsikrer og bekræfter du, at alle oplysninger, du giver, når du tilmelder dig medlemskab, er korrekte, at du har oplysningerne og har ret til at bruge dem.
3.2Oplysninger, som vi behandler om dig. Når du bliver medlem af Bailando, beder vi dig om at angive din e-mail-adresse, dit fulde navn, din postadresse og dit telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige for, at vi kan levere produkter til dig samt give dig information om dine ordrer. Vi bruger også din e-mail-adresse og telefonnummer til at sende reklamer og nyhedsbreve om de medlemsfordele, vi tilbyder dig. Du kan til enhver tid deaktivere sådanne typer nyheds- og informationsforsendelser ved at kontakte os på [email protected] eller ændre dette i dine indstillinger på din konto. Vi sender dog stadig visse oplysninger, når dette er nødvendigt for dig, for eksempel når du skal godkende en ændring i disse medlemsbetingelser for at fortsætte med at bruge de medlemsfordele, vi tilbyder.
3.3Betalingstjeneste. Bestilling og betaling via Bailando.dk er sikkert og nemt gennem vores tredjepartsleverandører Twispay og Stripe. Vi beder dig også om at angive følgende betalingsoplysninger: kortnummer, kortets udløbsdato og CVC-kode. Bemærk, at vi i Bailando ikke deltager i disse oplysninger, men at de behandles af vores betalingsudbydere, nemlig Twispay og Stripe.

For mere information om, hvordan vi bruger dine personlige oplysninger, hvad det betyder for dig, og hvordan du kan beskytte dine rettigheder, bedes du læse vores fortrolighedsbeskyttelsespolitik, som du finder her
www.Bailando.dk/fortrolighedspolitik

3.4Samlede data. Vi indsamler og behandler data i samlet form for at overvåge og evaluere, hvordan vores brugere bruger hjemmesiden Bailando.dk og de medlemsfordele, vi tilbyder. Dette betyder, at oplysninger om din brug af hjemmesiden indsamles og derefter anonymiseres på en måde, der betyder, at vi ikke længere kan linke oplysningerne til dig. Vi bruger disse anonyme oplysninger om, hvordan vores brugere bruger vores tjenester til statistik, service forbedring og produktudvikling af hjemmesiden og de medlemsfordele, vi tilbyder. Disse oplysninger vil være helt anonyme og udgør ikke personlige oplysninger. De kan derfor opbevares i længere tid end dine personlige data.
3.5Anonyme oplysninger. Anonymisering betyder, at data, der engang var personlige data, fjernes fra det, der kan knytte det til et individ, og at adskilles fra, hvad der i fremtiden kan gøre det muligt at genskabe disse data til et individ. Denne behandling af data er et skridt videre end pseudonymiseringsprocessen, hvilket betyder, at visse oplysninger holdes adskilte for at gøre det vanskeligere at identificere en person, der bruger disse data.

Anonyme oplysninger. Anonymisering betyder, at data, der engang var personlige data, fjernes fra det, der kan knytte det til et individ, og at adskilles fra, hvad der i fremtiden kan gøre det muligt at genskabe disse data til et individ. Denne behandling af data er et skridt videre end pseudonymiseringsprocessen, hvilket betyder, at visse oplysninger holdes adskilte for at gøre det vanskeligere at identificere en person, der bruger disse data.fortrolighedspolitik

4

Medlemskab, tilbud og rabatter

4.1For at dine køb kan registreres, skal du være logget ind på din medlemskonto på købstidspunktet.
4.2Tilgængelige tilbud. De tilbud, der bliver tilgængelige for dig gennem dit medlemskab af Bailando, vil være synlige, når du er logget ind på bailando.dk. Tilbud og rabatter kan ændres, opdateres og udløbe når som helst.
4.3Frister. Du kan kun bruge dine tilbud og rabatter i den periode, de er tilgængelige via hjemmesiden Bailando.dk. Dette gælder for alle tilbud. Hvis du ikke drager fordel af en rabat eller et tilbud i den periode, det leveres via hjemmesiden baraspara.nu, kan du slet ikke bruge det.
4.4Fordele som medlem. Bailando e-handel er grundlæggende baseret på et månedligt medlemskab. Det betyder, at du som betalende medlem får adgang til de medlemsfordele, vi tilbyder, og kan købe en række produkter fra kategorierne sko, børnetøj, legetøj, tilbehør, hjem, køkkenudstyr, elektronik osv. Til meget reducerede priser.
4.5Prisinformation angående medlemskap.
Prisoplysninger vedrørende medlemskab.Medlemskab af Bailando koster DKK 179 inklusive moms pr. Måned. Eventuelle yderligere gebyrer fra teleoperatøren er ikke inkluderet i dette beløb.
4.6Vilkår for medlemskab. For at være medlem af Bailando skal du;;

(a) (a)Betal medlemsgebyret påDKK 179DKK;

(b) (b)Er fyldt 18; og

(c) (c)Har en adresse i Danmark.

Bemærk, at du muligvis ikke er medlem af Bailando som virksomhedskunde, og at der gælder månedlige begrænsninger for antallet af nedsatte varer.

4.7Betalingsinformation. Medlemskabsgebyret opkræves fra dit betalingskort hver måned.

Resumé: Som medlem af Bespara skal man være over 18 år, have adresse i Denmark og være privatperson. Tilbud og rabatter gives til dig så længe som muligt.

5

Afslut dit medlemskab

5.1Opsig medlemskab i prøveperioden. Når du har gennemført dit første køb i Bailando, vil det tage op til fireogtyve (24) timer, før vi har tid til at behandle din ordre og registrere dit medlemskab i prøveperioden. I løbet af denne periode vil du ikke kunne se, at du har underskrevet et medlemskab eller opsige det i henhold til nedenstående kontrakter. Denne begrænsning gælder, fordi det er den tid, det tager for os at behandle din ordre og registrere dit medlemskab hos Bailando.dk.
5.2Hvis du vælger at opsige dit medlemskab inden prøveperioden er udløbet, vil du ikke længere være i stand til at udnytte de medlemsfordele, vi tilbyder, og få adgang til de gunstige priser, du ser i vores e-handel. I dette tilfælde mister du også din prøveperiode på fjorten (14) dage. Hvis du derefter vælger at foretage et nyt køb, vender du tilbage til et almindeligt medlemskab på Bailando.dk
5.3Sletning efter medlemskabets ophør. Når dit medlemskab er opsagt, vil Bailando slette eller anonymisere dine personlige oplysninger inden for tredive (30) dage. I slutningen af disse tredive (30) dage vil Bailando ikke gemme nogen oplysninger, der kan linkes til dig personligt. For mere information om, hvordan sletning og anonymisering af data finder sted, bedes du læse vores fortrolighedspolitik her www.Bailando.dk/privatlivspolitik
5.4Du kan opsige medlemskab, men du vil. Som forbruger har du ret til at opsige dit medlemskab, uanset hvad du ønsker. For at gøre det endnu nemmere for dig har vi gjort det muligt for dig at opsige dit medlemskab via din konto. Gå derefter til “Min konto” og “Mit medlemskab” og brug funktionen kaldet “Annuller medlemskab”. Ophør af medlemskab kan også ske skriftligt til følgende e-mail-adresse [email protected]. Ved opsigelse af medlemskab finder du bekræftelse på dette under “Min konto”, “Mit medlemskab”. Det er dit eget ansvar at kontakte os på Bailando, hvis din opsigelse ikke vises på hjemmesiden.
5.5Fortsat adgang til ydelserne i den betalte periode. Når du afslutter dit medlemskab, har du stadig adgang til webstedet og dets fordele, indtil den betalte periode er udløbet, medmindre du opsiger medlemskabet i prøveperioden.
5.6

Du kan ikke kræve tilbagebetaling af hele eller en del af medlemsgebyret, men har mulighed for at bruge webstedet og dets fordele i hele den periode, som du har betalt for.

Resumé: Du kan opsige medlemskab, som du ønsker, og derefter få adgang til webstedet og dets fordele i den periode, du har betalt for.

6

Opdatering af medlemsbetingelserne

6.1Opdateringer og justeringer af medlemsbetingelser. Vi stræber løbende efter at opdatere og forbedre hjemmesiden de medlemsfordele, vi tilbyder, så vi kan tilpasse disse medlemsbetingelser over tid. På grund af dette forbeholder vi os retten til når som helst at opdatere og justere disse medlemsbetingelser. Eventuelle opdateringer vil blive annonceret gennem en eller flere af vores informationskanaler, for eksempel via sms, e-mail eller websted som krævet af loven.
6.2Gyldigheden af opdateringer. Sådanne ændringer og opdateringer er gyldige og gælder fra det tidspunkt, du accepterer de nye medlemsbetingelser (i forbindelse med et køb) eller tredive (30) dage efter, at vi har informeret dig om ændringerne i overensstemmelse med ovenstående afsnit. Bailando anbefaler stadig, at du regelmæssigt besøger

Resume: Vi opdaterer disse medlemsbetingelser og informerer dig om dette.

7

Ansvaret for Force Majeure og Bailando

7.1Hindringer uden for vores kontrol. Bailando er ikke ansvarlig for forsinkelser, tab eller andre problemer, der opstår i forbindelse med hjemmesiden og de medlemsfordele, vi tilbyder, som skyldes hindringer uden for Bailando kontrol på grund af begivenheder relateret til krig, naturkatastrofer, oversvømmelser, lockouts, strejker, regeringens indblanding brand, terrorisme, hærværk, pandemier og andre lignende begivenheder, der påvirker transporten af bestilte varer og fører til lukket lokal produktion. Omstændigheder, der forhindrer os i at levere produkterne til dig, skal altid betyde ansvarsfrihed for Bailando.
7.2Tekniske fejl. Bailando vil altid stræbe efter at sikre, at hjemmesiden og de medlemsfordele, vi tilbyder, fungerer korrekt, og at hjemmesiden vedligeholdes, men Bailando kan ikke holdes ansvarlig for mistede tilbud eller lignende begivenheder på grund af tekniske fejl med hjemmesiden og de medlemsfordele, vi tilbyder. . Hvis du oplever tekniske problemer med hjemmesiden og de medlemsfordele, vi tilbyder, bedes du kontakte os via [email protected]
7.3Bailando er ikke ansvarlig for din opmærksomhed på e-mails. På samme måde som det kan forekomme fejl og ændringer, der er uden for vores kontrol, er vi ikke ansvarlige for, at du modtager og modtager e-mails, hvis vi sender i forbindelse med et køb, registrering eller opsigelse af et medlemskab. Bailando forbeholder sig også retten til at udelukke dig, hvis du overtræder disse medlemsbetingelser, f.eks. ved at registrere flere brugerkonti.

Resumé: Vi stræber efter at være i stand til at tilbyde dig fordelene ved medlemskab på Bailando.dk.

8

Immaterielle rettigheder

8.1Beskyttelse af intellektuel ejendom. Alt indhold og materiale, der er tilgængeligt via webstedet, inklusive medlemsfordelene, vi tilbyder, er beskyttet af Bailando eller dets licensgivers ophavsret, varemærkebeskyttelse og / eller anden gældende intellektuel ejendomsret.
8.2Forbud mod anvendelse af beskyttet materiale. Du må ikke uden udtrykkeligt skriftligt samtykke fra Bailando kopiere, distribuere, reproducere, offentliggøre eller på anden måde bruge webstedet og dets indhold på anden måde end til din personlige brug.

Resumé: Vi beskytter vores intellektuelle ejendomsrettigheder.

9

Klager, tvister og gældende lovgivning

9.1Gældende lov. Disse medlemsbetingelser er reguleret i henhold til Dansk lov uden anvendelse af dets lovvalgsregler.
9.2Anbefalet proces til uenighed. Primært vil vi altid forsøge at løse uenigheder i god tro. Kontakt vores kundeservice via [email protected], så gør vi vores bedste for at håndtere dine spørgsmål og spørgsmål. Vores kontaktoplysninger er også tilgængelige på vores hjemmeside. Hvis vi ikke er enige, eller hvis du ikke er tilfreds med vores behandling af din sag, er du velkommen til at kontakte det generelle klagenævn (Forbrugerklagesystemet) eller din lokale forbrugerrådgiver. Vi forpligter os ikke til at deltage i alternative tvistbilæggelsesprocedurer, men vi vil tage stilling til dette i tilfælde af tvist. Vi følger altid Forbrugerklagesystemet anbefalinger.
9.3Online tvistbilæggelse for dig som forbruger. Når du køber online, har du som forbruger ret til at bruge EU’s online tvistbilæggelsesplatform, online tvistbilæggelse, (ODR). Du kan finde denne platform via Europa-Kommissionens websted eller via dette direkte link: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.home2.show.
9.4Kompetent domstol. Tvister på grund af disse medlemsbetingelser eller din brug af webstedet, som ikke kan løses eller af en eller anden grund ikke løses via samtaler mellem os, via alternativ tvistbilæggelse eller via ODR, afgøres af Dansk almindelig domstol, medmindre obligatorisk lov siger andet. Som forbruger har du altid ret til at gå til domstol i det land, hvor du har bopæl.
9.5Hvis den kompetente domstol finder, at nogen af klausulerne i disse vilkår og betingelser er ugyldige, ulovlige eller ikke kan håndhæves, finder de pågældende klausuler kun anvendelse i det omfang, det er tilladt i henhold til gældende lov.

Resumé: Vi forsøger altid at løse tvister i god tro, hvis du kontakter vores kundeservice via [email protected].

10

Kontakt information

10.1 

Zalzada
25 Krali Marko Street, Plovdiv, 4000, Bulgarien,
NIF: 205576984